Amaretti Italiano bar

Amaretti Italiano bar nalazi se odmahwrite a paper for me preko puta sada već čuvene vračarske Amaretti poslastičare u Vojvode Šupljikca 15. Pored pravog domaćeg espresa i italijanskih kolača možete uživati i u specijalnom doručku koji se služi do 13h. Na meniju su vege varijanta, ukusni sendvič sa kvalitetnom mocarelom, paradajzom, krem sirom i domaćim ručno pravljenim pesto sosom od bosiljka i pinjola, a tu je i gurmanska kombinacija sa aromatičnom pršutom, mocarelom, kremastim filom i paradajzom. Ipak biste slatko? Za vas imamo i brioche sa čokoladom ili sa orasima i domaćim džemom.

Amaretti Italiano Bar odlikuje prijatan autentičnienterijer na dva nivoa i 120 kvadrata sa kapacitetom od 60 mesta za sedenje, sa pušačkim ali nepušačkim delom i simpatičnom baštom u kojoj je tako ugodno uživati u pravom kapućinu!

Ovo mesto će posebno oduševiti roditelje koji konačno mogu da se opuste u trenucima mira, jer u okviru Amaretti bara postoji i dečja igraonica gde mališani mogu da se zabave na svoj način i naravno, nakon igre predahnu uz slatke zalogaje.

Kod nas možete organizovati proslave rođendana za malu kao i za stariju decu jer je prostor na dva nivoa odlično prilagođen za proslave. Gornji nivo Amaretti Bara posebno je prijatan za odrasle, dok je donji sprat odličan za tinejdžere i njihovo društvo kao i za malu decu u delu gde je igraonica.

Radno vreme: 

  • Ponedeljak – Subota od 09-22h
  • Nedelja od 09-17h

Možete nas kontaktirati na:

011/244-20-65
069/245-80-97

Adresa: Vojvode Šupljikca 15, Vračar, Beograd https://essaywriterusa.com/

Amaretti Italiano bar

Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja od 08-22h Možete nas kontaktirati na: 011/244-20-65 069/245-80-97 Adresa: Vojvode Šupljikca 15, Vračar, Beograd